Wat maakt “Kasuja Basis” uniek?
Vergelijk het met de andere categorieen.

categorie_vergelijk_BASIS.jpg

Enkele voorbeelden van animaties
uit de categorie Kasuja Basis.

Basis-splash.jpg

Meer zien

We komen graag bij u langs


Benieuwd naar wat klanten van ons vinden?
Hier onder staan enkele recensies.

Plezierig en zeer professioneel.
Zo heb ik de samenwerking met Kasuja Animation ervaren.

Netjes binnen de afgesproken termijn en kwalitatief boven verwachting. Het hele proces naar het eindproduct toe heb ik als leerzaam en ontzorgend ervaren met veel innovaties van zijn hand.

Volgende animaties zullen zeker door Kasuja gemaakt worden.

...Netjes binnen de afgesproken termijn en kwalitatief boven verwachting.....

— Brian Bremer | Brivas

“Hij wist mij telefonisch te overtuigen dat ik met hem een goede keus zou doen”

— Marcel Ameling | Sambeco

Ik heb Paulo van Kasuja Animation leren kennen als een hele prettige persoonlijkheid. Hij wist mij telefonisch te overtuigen dat ik met hem een goede keus zou doen wat betreft de te maken animatie.

Dit was mogelijk voor een all-inn tarief waarover ik zeer tevreden ben. Over de uitvoering van de animatie niets dan lof. Het uiteindelijke resultaat overtrof zeker mijn verwachting. Ik kan dan ook iedereen Kasuja Animation aanraden . 

U zult meer dan tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat!

Voor een uitleg video voor een grote doelgroep met specifieke wensen heb ik Paulo van Kasuja Animation gevraagd voor een uitlegvideo.

Vooraf had ik geen idee hoe dat eruit zou komen te zien. Paulo nam in het eerste gesprek de tijd om de probleemstelling goed in zich op te nemen en aan de hand van voorbeelden het proces van ontwerp tot uitvoering uit te leggen. Dit gesprek gaf mij vertrouwen.

Tijdens het ontwerpproces ontving ik advies en was er open discussie over verschillende opvattingen in ontwerpdetails. Ik heb Paulo ervaren als een professioneel en deskundig ontwerper van animatievideos. Kasuja Animation kan ik iedereen aanbevelen die op zoek is naar een aansprekende animatie voor een groot publiek.

“Ik heb Paulo ervaren als een professioneel en deskundig ontwerper van animatievideos”

— Robbert Sijm | Comleetthuis

“…een net portfolio en een scherpe prijs. Het contact was van het begin af aan al direct en helder…"

— Maurits Korthals Altes | Blulocks

Kasuja Animation is bij ons als beste uit de bus gekomen na een professionele offerte, een net portfolio en een scherpe prijs. Het contact was van het begin af aan al direct en helder. 

Tijdens het traject hebben we voldoende updates gekregen en meer dan genoeg mogelijkheden om sturing te geven aan de opdracht. 

We zijn dan ook tevreden met het eind resultaat, voor een goede prijs! Al met al een fijne ervaring


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Waarschijnlijk heeft u al een vrij helder beeld van wat u wilt communiceren aan uw doelgroep. Tijdens een vrijblijvend oriëntatie gesprek bij u op kantoor horen wij graag van u waar de animatie over mag gaan, wat de boodschap is en tot welke actie er opgeroepen mag worden.

Op basis van deze informatie kunnen we u laten zien hoe wij dit voor u kunnen realiseren en wat daarvan de kosten zullen zijn. Wij weken met vaste prijzen dus er zijn geen verrassingen achteraf.