Logo banner_Powepoint.jpg
Wat is het doel van uw animatie(s)? *
Een doel per animatie is raadzaam.
Probeer het eens samen te vatten in 3 zinnen.
Heeft u die niet probeer uw product dienst of service dan in maximaal 3 zinnen te omschrijven.
Uw product, dienst of service is een oplossing voor een probleem. Welk pijnpunt maakt dit probleem kenbaar?
Hoe maakt uw product, dienst of service het leven van uw doelgroep gemakkelijker?
- Functioneert het anders/gemakkelijker? waar zit dat in? - Is het goedkoper duurzamer dan de rest? waar zit dat in? - Is het beter dan de rest? waarom dan? - Ben u een pionier op dit gebied?
- Voor wie is uw product, dienst of service geschikt? - Hoe oud zijn deze mensen gemiddeld?
- Wat is bijvoorbeeld de filosofie achter het logo? (Dit kan in de animatie gebruikt worden als logo animatie)
Welke huisstijl elementen kunt u ons aanleveren? *
Misschien heeft u al onderdelen voor de animatie voorbereidt of productie klaar heeft liggen. Als dat het geval is ontvangen wij die graag bij start van de productie.
Vanaf welke productie fase mogen wij inhaken? *
Wij maken de animatie(s) in samenwerking met u. Wij betrekken wij u al bij de eerste fase van de animatie productie. Zo heeft u niet alleen grip op de voortgang maar ook op de kwaliteit. Na elke productiefase heeft u gelegenheid voor feedback en maken wij correcties. Bij akkoord gaan we door naar de volgende fase. Dit zijn de productiefases die we met u doorlopen: 01) schrijven van de voice-over tekst 02) schrijven van het script/ scenario 03) stijlontwikkeling van de animatie(s) 04) storyboard 05) in laten spreken van de voice-over tekst 06) Maken van een bewegend storyboard 07) Maken van de animatie zelf. Het kan zijn dat u van productie fase 01 tot 05 al onderdelen gereed heeft. Hiermee bespaart u wellicht op productie tijd en dat scheelt in uw offerte prijs. Vink aan wat u al klaar heeft. Dan weten wij vanaf waar we in kunnen stappen. Wij ontvangen het materiaal dat u al klaar heeft graag ter ter beoordelen op productierijpheid. Dat kan via ons wetransfer kanaal: https://kasuja-animation.wetransfer.com/
Als er een deadline is dan horen we dat graag.
Om de offerte formeel compleet te maken weten we graag t.a.v. wie we de offerte schrijven.