twitmal_gebouw365.png

“Gebouw 365”

Promo animatie | Rader Advies.

Voor de nieuwe dienst ‘Gebouw365’ van Rader Advies hebben wij een promo animatievideo mogen maken.

Met deze promo animatievideo wordt een makkelijke manier om alle zaken rondom gebouwbeheer centraal vast te leggen gepromoot.

Gebouw365… Uw basis voor optimaal beheer & onderhoud.  


Voor de nieuwe dienst ‘Briefje.com’ van Drs. Maarten Aarts hebben wij een promo animatievideo mogen maken.

Met deze promo animatievideo wordt een makkelijke manier geboden om nooit meer net te laat te zijn voor de koop van uw droomhuis.

Vraag en aanbod wordt op unieke wijze samen gebracht op https://briefje.com/

twitmalbriefje.png

“Briefje.com”

— Promo animatie | Briefje.com


twitmal_blanco.png

“Gemeente Zevenaar”

— Promo animatie | Gemeente Zevenaar

Om het personeel van de gemeente Zevenaar en Rijnwaarden bzijn gefuseerd. 

De kickoff van dit project hebben we afgetrapt met een animatie die de visie van de fusie aan de medewerkers liet zien en uitlegde wat dit voor hen zou gaan betekenen.

Kasuja Animation was een betrokken partner. Ze waren constant ‘in beeld’ en dachten proactief mee, zonder het doel uit het oog te verliezen.


Plezierig en zeer professioneel.
Zo heb ik de samenwerking met Kasuja Animation ervaren.

Netjes binnen de afgesproken termijn en kwalitatief boven verwachting. Het hele proces naar het eindproduct toe heb ik als leerzaam en ontzorgend ervaren met veel innovaties van zijn hand.

Volgende animaties zullen zeker door Kasuja gemaakt worden.

...Netjes binnen de afgesproken termijn en kwalitatief boven verwachting.....

— Brian Bremer | Brivas


twitmalsambeco.jpg

“Hij wist mij telefonisch te overtuigen dat ik met hem een goede keus zou doen”

— Marcel Ameling | Sambeco

Ik heb Paulo van Kasuja Animation leren kennen als een hele prettige persoonlijkheid. Hij wist mij telefonisch te overtuigen dat ik met hem een goede keus zou doen wat betreft de te maken animatie.

Dit was mogelijk voor een all-inn tarief waarover ik zeer tevreden ben. Over de uitvoering van de animatie niets dan lof. Het uiteindelijke resultaat overtrof zeker mijn verwachting. Ik kan dan ook iedereen Kasuja Animation aanraden . 

U zult meer dan tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat!


Voor een uitleg video voor een grote doelgroep met specifieke wensen heb ik Paulo van Kasuja Animation gevraagd voor een uitlegvideo.

Vooraf had ik geen idee hoe dat eruit zou komen te zien. Paulo nam in het eerste gesprek de tijd om de probleemstelling goed in zich op te nemen en aan de hand van voorbeelden het proces van ontwerp tot uitvoering uit te leggen. Dit gesprek gaf mij vertrouwen.

twitmalCompleetThuis.png

“Ik heb Paulo ervaren als een professioneel en deskundig ontwerper van animatievideos”

— Robbert Sijm | Comleetthuis

Tijdens het ontwerpproces ontving ik advies en was er open discussie over verschillende opvattingen in ontwerpdetails. Ik heb Paulo ervaren als een professioneel en deskundig ontwerper van animatievideos. Kasuja Animation kan ik iedereen aanbevelen die op zoek is naar een aansprekende animatie voor een groot publiek.


twitmation.jpg

"mooi product precies naar onze wensen”

— Erik Kruize | Gewoon Erik

Wij hebben onze animatievideoclip door Paulo van Kasuja Animation laten maken voor het nummer 'Marion van de IJssalon' van Gewoon Erik. 

Wij waren hier zeer tevreden over. Het contact tussen Erik en Paulo verliep erg makkelijk en goed. 

Paulo heeft zich erg goed aan de tijdsplanning gehouden, en wist een mooi product precies naar onze wensen op tijd af te leveren.

Ook toen er nadien nog een kleine aanpassing nodig was om de clip op Tv-oranje te kunnen vertonen was dit geen probleem, en heeft Paulo dit snel en zonder problemen voor ons geregeld.


Kasuja Animation is bij ons als beste uit de bus gekomen na een professionele offerte, een net portfolio en een scherpe prijs. Het contact was van het begin af aan al direct en helder. 

Tijdens het traject hebben we voldoende updates gekregen en meer dan genoeg mogelijkheden om sturing te geven aan de opdracht. 

We zijn dan ook tevreden met het eind resultaat, voor een goede prijs! Al met al een fijne ervaring

“…een net portfolio en een scherpe prijs. Het contact was van het begin af aan al direct en helder…"

Maurits Korthals Altes | Blulocks