Wat maakt “Kasuja Speciaal” uniek?

categorie_vergelijk_SPECIAAL.jpg
 

Enkele voorbeelden van animaties
uit de categorie Kasuja Speciaal.

Basis-splash.jpg

“Meer zien?”

We komen graag bij u langs

 

Benieuwd naar wat klanten van ons vinden?
Hier onder staan enkele recensies.

“Een professionele en kundige studio”

— Ilse Boerboom | Gemeente Zevenaar

Gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden zijn gefuseerd. 

Voor de kickoff van dit project hebben we afgetrapt met een animatie die de visie van de fusie aan de medewerkers liet zien en uitlegde wat dit voor hen zou gaan betekenen. Er is een Karakter ontwikkeld “Wies” die de collaga’s van beide gemeenten aan de hand neemt door alle veranderingen. Wies hebben wij ook kunnen gebruiken in andere communicatie middelen rondom de fusie.

Kasuja Animation was hierin een betrokken partner. Ze waren constant ‘in beeld’ en dachten proactief mee, zonder het doel uit het oog te verliezen.


Voor ons nieuwe product/dienst ‘Gebouw365’ hebben wij Kasuja Animation ingehuurd een animatievideo te maken. Wij hebben dit als professioneel en enthousiast ervaren.

Van tevoren werd duidelijk aangegeven wat er van ons verwacht werd. Er werd snel geschakeld en we zijn continu op de hoogte gehouden van de stappen in het proces.

Voor overleg en feedback werd ruim de tijd genomen. Dit heeft geresulteerd in een mooi eindproduct. De animatievideo maakt Gebouw365 een stuk tastbaarder.

“Goede kwaliteit en nette service!”

Marjolein Dubois | Rader Advies.


"mooi product precies naar onze wensen”

— Erik Kruize | Gewoon Erik

Wij hebben onze animatievideoclip door Paulo van Kasuja Animation laten maken voor het nummer 'Marion van de IJssalon' van Gewoon Erik

Wij waren hier zeer tevreden over. Het contact tussen Erik en Paulo verliep erg makkelijk en goed. 

Paulo heeft zich erg goed aan de tijdsplanning gehouden, en wist een mooi product precies naar onze wensen op tijd af te leveren.

Ook toen er nadien nog een kleine aanpassing nodig was om de clip op Tv-oranje te kunnen vertonen was dit geen probleem, en heeft Paulo dit snel en zonder problemen voor ons geregeld.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Waarschijnlijk heeft u al een vrij helder beeld van wat u wilt communiceren aan uw doelgroep. Tijdens een vrijblijvend oriëntatie gesprek bij u op kantoor horen wij graag van u waar de animatie over mag gaan, wat de boodschap is en tot welke actie er opgeroepen mag worden.

Op basis van deze informatie kunnen we u laten zien hoe wij dit voor u kunnen realiseren en wat daarvan de kosten zullen zijn. Wij weken met vaste prijzen dus er zijn geen verrassingen achteraf.