Waarom zijn wij de ideale partner om mee samen te werken?

Wij maken unieke animaties en illustraties die bijdragen aan de herkenbaarheid van uw product, dienst, service of bedrijf.
We stemmen de visuele stijl en de manier van het vertellen van uw boodschap perfect af op de beleef wereld van de doelgroep. Zo neemt uw doelgroep de informatie sneller tot zich en koppelen ze de visuele stijl aan uw bedrijf.

Onze animatie en illustraties werken verklarend, sturend en onthullend.

  • Ze leggen de kernaspecten van uw bedrijf uit.

  • Ze maken de werking van uw product, dienst of service helder.

  • Ze beïnvloeden (koop) gedrag.

Dit kan alleen als we u en uw product kennen.
Daarom geloven wij in de kracht van partnerschap. Onze samenwerkingen zijn gebaseerd op plezier en samen groeien. Alles wat we doen is op basis van heldere afspraken en transparantie zodat u altijd weet wat er wanneer gaat komen.


Wat is de meerwaarde van een unieke visuele stijl?

Een eerst indruk maak je maar één keer.
Een unieke visuele stijl werkt dan zeker in uw voordeel als het past bij wat u wilt uitstralen. Want mensen identificeren zich graag met een merk dat kwaliteit vertegenwoordigt! Wij ontwerpen graag iets voor u dat precies dit voor u doet.

In die stijl brengen uw boodschap op doeltreffende wijze over aan de doelgroep. Dus vaarwel kant en klaar stock materiaal of werk op basis van gekochte sjablonen. Welkom 100% origineel werk.


Wat is onze specialisatie?

Wij zijn gespecialiseerd in het beter begrijpelijk maken van een boodschap. Zonder gebruik van jargon of wollige taal want, duidelijke taal begrijpen we allemaal. Dit doen we in de vorm van animatie, infographics, comics en illustraties.

Met ons werk geven wij uw doelgroep op een natuurlijke, toegankelijke en vooral heldere manier toegang tot uw informatie. Met onze illustraties en animaties leggen we uit, geven we instructie en we roepen op tot de actie die u wil.

Geïnteresseerd? vraag een vrijblijvend oriëntatie gesprek aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Voor welke branche werken wij?

Ons werk leent zich voor voor talloze branches.
De lijst is bijna eindeloos want iedereen communiceert intern en extern.

Een aantal branches waarvoor wij werk hebben mogen maken zijn:
Het onderwijs, entertainment, financiën, overheid, televisie, nieuwe technologieën, gezondheidszorg, Human resources, mobiele applicatie, productie & Logistics, non-profit organisaties/Ngo's, liefdadigheid/sociale, producten en retail, apotheek, consumentenproducten, E-commerce , Professionele diensten, verzekeringen, Public Relations, biotechnologie, chemie, regionale promotie, universiteiten, onroerend goed...

Zit uw branch er niet tussen? Geen paniek... We krijgen het gedaan


Waar zijn onze prijzen op gebaseerd?

We hebben we 3 kaders bedacht voor 1 minuut animatie.
Elk kader bevat zijn eigen unieke kenmerken. Op basis van uw wensen past een van de drie kaders en daarmee valt vervolgens gemakkelijk te zeggen wat een animatie u zal kosten.

Kasuja Deluxe

unieke traditionele animatie

Kasuja Speciaal

unieke vector animatie

Kasuja Basis

vector animatie

Wij komen graag bij u op kantoor voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.
Op basis van uw wensen geven wij u een concrete indruk van de mogelijkheden. We kunnen u relevante voorbeelden laten zien uit eerder werk of ter plaatse gemaakte schetsen. Op basis van dit gesprek kunnen wij een offerte achterlaten die aansluit op uw wensen.